Ruilen & Retourneren

Retourneren

Kan ik de bestelling retourneren?

Als je de bestelling of een deel van de bestelling wilt retourneren, heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen aan ons te retourneren.

Houd er rekening mee dat alle uitverkoopartikelen en hygiëneartikelen niet kunnen worden geretourneerd.

De artikelen die je retourneert moeten in originele staat en in de originele verpakking worden geretourneerd. Deze mogen niet gedragen of beschadigd zijn.

Alle retourzendingen moeten vooraf met ons worden gecommuniceerd en geregistreerd via een e-mail naar info@lalabeljewelry.com.

Wat is het retouradres?

ILC 

Tav. Afdeling retouren

Rinkesfort 9

5993 PV MAASBREE

Nederland

Wie betaalt de retourkosten?

 

De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening. Zorg ervoor dat je retourzending met track & trace naar ons wordt teruggestuurd. Doe je dit niet, dan is het voor eigen risico als het pakket zoekraakt.

Krijg ik mijn geld terug?

Als je product in goede orde aan ons is geretourneerd, ontvang je van ons een e-mail zodra we je retourzending hebben verwerkt. We streven ernaar dat je binnen 5 werkdagen na deze e-mail je geld teruggestort krijgt, op dezelfde manier als waarop je de betaling aan ons hebt gedaan.

.

Andere vragen?

Heb je andere vragen over het ruilen of retourneren van producten? Stuur een e-mail naar onze klantenservice info@ lalabeljewelry.com en we zullen je vraag zo snel mogelijk behandelen.